Dubbelslag voor Emanuele Gaudiano na Corona-stop

Dubbelslag voor Emanuele Gaudiano na Corona-stop

Terwijl het voor ons nog even wachten is tot de competities zullen hervatten, kunnen professionele ruiters die in Duitsland wonen, wel al aan de slag. Tijdens zijn eerste wedstrijd na de Corona-stop, toonde de Italiaanse CSI5* ruiter Emanuele Gaudiano alvast aan dat hij helemaal klaar is voor een hervatting van het seizoen: hij nam aan twee rubrieken deel en wist meteen beide rubrieken op zijn naam te schrijven.

In de KI.M** rubriek rekende hij op Calgary 87 om in 55,92 seconden naar de overwinning te rijden. Hij was hiermee ruim sneller dan Isabelle Gerfer en Conrad 138 (v. Cantoblanco) die op de tweede plaats eindigde. Dit duo liet alle balken onaangeroerd en finishte in 60,24 seconden. Pia Stieborsky en Coleen 23 (v. Clinton II) nmaen de derde plaats voor hun rekening.

Michel Brosswitz (Convent 18) en Maximilian Bremicker (Alaska G) vervolledigden de top vijf.

Ook in het KI.S* kon Gaudiano aantonen dat hij één van de snelste ruiters ter wereld is. Hij finishte met Calgary 87 in 45,10 seconden en was hiermee net geen vijf seconden sneller dan Pia Stieborsky die met Carry 74 (v. Clinto II) op de tweede plaats eindigde. Frederik Knorren en de 11-jarige Caspar ruin Ballantini d'Ive Z eindigden op de derde plaats.

Hij nam met Givenchi (v. Ziricco Blue) ook de vierde plaats voor zijn rekening. Janine Rijkens en Centino 4 (v. Cannavaros) eindigden respectievelijk op de vierde en de vijfde plaats.