Doron Kuipers laat alle concurrentie achter zich op Belgische bodem

Doron Kuipers laat alle concurrentie achter zich op Belgische bodem

In Sentower Park werd zonet een rubriek voor 7- en 8-jarige paarden beëindigd.  De winst ging naar Nederland: Doron Kuipers liet met de 8-jarige Hollywood VK (v. Berlin) alle balken in de lepels en finishte in 28,21 seconden.

Anna-Elisa Schäfer volgde met Fly Away Z (v. Flipper d'Elle Hn) op de tweede plaats. Zij konden de nul behouden en finishten in 28,96 seconden. Pim Mulder vervolledigde het podium. Hij kon met Viktor Z (v. Verdi TN) een foutloze ronde springen en finishte in 29,92 seconden. 

Marit Haar Skollerud (Niara) en Pieter Devos (Nikias Ligie VV) vervolledigden de top vijf op respectievelijk de vierde en de vijfde plaats. 

Pim Mulder eindigde net buiten de top vijf op de zesde plaats. Hij kon de nul behouden in het zadel van Hazelhorst I (v. Cardento 933) en finishte in 30,15 seconden. Kuipers eindigde naast de eerste ook op de negende plaats. Dit keer rekende hij op Isodermus PP (v. Kannan) om in 30,63 seconden foutloos naar de finish te rijden. Robbert Ehrens (Durette Z) kon zich ook klasseren. 

Klik hier voor de resultaten