David Will zorgt voor Duitse overwinning in LR van Oliva

David Will zorgt voor Duitse overwinning in LR van Oliva

In Oliva werd zonet de rankingrubriek van de Gold competitie verreden. Er werd over een hoogte van 1m45 en rechtstreeks tegen de klok gesprongen. De winst ging naar David Will. Hij rekende op Forest Gump 29 (v. Forsyth) om in 61,37 seconden een foutloze ronde te springen.

Gregory Wathelet en Indago (v. Concorde) sprongen naar de tweede plaats. Zij konden een foutloze ronde springen in 61,49 seconden. Jérôme Guery en Eras Ste Hermelle (v. Vargas de Ste Hermelle) eindigden op de derde plaats. Zij konden eveneens de nul behouden en finishten in 61,65 seconden. 

Christian Kukuk (Checker 47) en Bronislav Chudyba (Lamborghini 98) eindigden op plaatsen vier en vijf. 

Klik hier voor de resultaten

1m25 Silver

In het 1m25 van de Silver competitie ging de winst naar Marcelino Berretta Salcedo. Hij rekende op Kamaico van de Hazahoeve om in 63,24 seconden een foutloze ronde te springen. Kyujin Lee en Olivia La Sweet (v. Oklund) eindigden op de tweede plaats. Ze lieten het hout onaangeroerd en finishten in 65,09 seconden. Pilar Lucrecia Cordon vervolledigde de top vijf in het zadel van Grand Cru vd Rozenberg (v. Malito de Reve).

Virginie Thonon (Cellestino) en Patrick van der Schans (AS Damascene) eindigden respectievelijk op plaatsen vier en vijf.

Klik hier voor alle resultaten