Daniel Deusser en Killer Queen VDM klasse te sterk in CSI4* Grand Prix Wellington

In Wellington werd zonet de Grand Prix van de CSI4* competitie gesprongen. De winst ging naar Daniel Deusser. Hij was de snelste in een barrage met twaalf. In het zadel van zijn bekende Killer Queen VDM (v. Eldorado vd Zeshoek) sprong hij een foutloze ronde in 39,98 seconden. Hij was hiermee de enige die de chrono onder de 40 seconden kon stoppen.

Ashlee Bond en Donatello 141 eindigden op de tweede plaats. Zij konden eveneens een foutloze ronde springen en finishten in 40,41 seconden. McLain Ward en Contagious vervolledigden het podium. Zij konden in 40,66 een foutloze ronde springen.

Lucy Deslauriers (Hester) en Tiffany Foster (Northern Light) vervolledigden de top vijf op de vierde en de vijfde plaats.