CSI Oudsbergen: Iris Michels springt naar tweede overwinning van het weekend

CSI Oudsbergen: Iris Michels springt naar tweede overwinning van het weekend

In Sentower Park werd zonet de Prijs Sportpferde Lemmer gesprongen. In deze 1m35 rubriek kwamen 97 deelnemers aan de start. De winst ging net als gisterenavond naar Iris Michels. Zij reed Flora (v. Verdi TN) foutloos doorheen de tweede fase en stopte de chrono na 31,22 seconden.

Hiermee bleef ze de beste Belg, Gilles Thomas voor. Hij kon met de 12-jarige BWP-merrie Imposante Vede (v. Pommeau du Heup) de nul behouden en klokte af in 32,28 seconden. Marek Maitala en Hotesse de Laubry vervolledigden het podium na een foutloze ronde in 33,39 seconden. 

Elena Hietanan (Funky Blue) en Dirk Demeersman (Corvette van't Koningshof Z) eindigden respectievelijk op de vierde en de vijfde plaats. 

Voor Pim Mulder (Captain Z) was er ook een top tien klassering. Hij reed een foutloze ronde in 35,20 seconden. Dit leverde hem de achtste plaats op. 

Klik hier voor de resultaten

CSI1* 1m15

In het 1m15 ging de winst naar Faris Al-Dhahi. Met de KWPN-er Imperium (v. Zavall VDL) onder het zadel, sprong hij een foutloze ronde in 34,91 seconden. Jan Schuttert eindigde met In The Mood (v. I'm Special de Muze) op de tweede plaats. Zij konden een foutloze ronde springen en klokten af in 35,43 seconden. Charline Vandergeeten en Kevilla 'R' (v. Andiamo) zorgden voor de beste Belgische prestatie op de derde plaats.

Klik hier voor de resultaten