CSI Hubside: Vrieling moet peloton Franse ruiters voorlaten in CSI2* openingsrubriek

CSI Hubside: Vrieling moet peloton Franse ruiters voorlaten in CSI2* openingsrubriek

In Hubside werd zonet de eerste CSI2* rubriek van het weekend gesprongen. Het was een 1m30 rubriek die in twee fases gesprongen werd en het waren de Franse ruiters die domineerden. 

De winst ging naar Julien Anquetin. Hij reed Angie de Prissey (v. Nabab de Reve) foutloos naar de finish in 28,51 seconden. Hiermee was hij ruim een halve seconde sneller dan Julien Epaillard die op de tweede plaats eindigde. Ook hij liet in het zadel van Quincy Lady (v. Quintender 2) het hout onaangeroerd en finishte in 29,17 seconden. Voor Nicolas Bost en Castleforbes Betsy (v. Quick Star) was er een derde plaats.

Olivier Robert en Vadrouille d'Avril (v. Papayann) volgden op de vierde plaats. Ook de vijfde plek ging naar een Franse combinatie: Nicolas Deseuzes en Camille d'Ange (v. Helios de la Cour II) sprongen een foutloze ronde in 30,96 seconden wat hen dus de vijfde plaats opleverde.

Jur Vrieling eindigde net buiten de top vijf op de zesde plaats. Hij rekende op Km It's ME (v. Diarado) om in 31,11 seconden naar de eindmeet te rijden.

Klik hier voor de resultaten