Brons voor Niels Bulthuis in U25 Valkenswaard

Brons voor Niels Bulthuis in U25 Valkenswaard

De U25 proef tegen de tijd in Valkenswaard op 1m35/40 werd zonet gereden, hier was het de Belgische Gilles Thomas die met de winst aan de haal ging. Bij de Young Riders was de eerste plaats voor de Britse William Fletcher.

Thomas reed met Imposante Vede (v. Pommeau du Heup) en wist over de eindstreep te gaan in 54.95 seconden. Hij was bijna 6 seconden sneller dan Ian Fives die met Horinde H (v. Tornesch) de klok stopte op 60.32 seconden. De top drie werd aangevuld door Niels Bulthuis op de rug van La Toucha van Dorperheide (v. Calypso d'Herbiers) in 62.50 seconden. 

Stella Röhlcke kwam op de vierde plaats terecht met een tijd van 67.08 seconden met het paard Cayenne de Clarence (v. Baloubet du Rouet). De vijfde plaats was voor Tom Schellekens met Fiarabo (v. Diarado) in 68.17 seconden. 

Klik hier voor alle resultaten. 

Bij de Young Riders was het een Britse overwinning dankzij William Fletcher die reed met Persimon (v. Indorado) en ging over de finish in 62.59 seconden. De tweede plaats was voor Claire Putters met onder het zadel Copain de Muze (v. Bamako de Muze) in 62.75 seconden. De derde plaats was voor een andere Belgische ruiter, Simon Morssinkhof met Daloa (v. Lupicor) in 63.08 seconden. 

Gevolgd door Martina Franco Stephan met Vivaldi Hille (v. Calvaro F.C.) in 64.12 seconden en Sönke Fallenberg met Chakira TF (v. Congress 4) in 66.51 seconden. 

Klik hier voor alle resultaten.