Bonheiden: Ten Cate en Raijmakers besluiten de dag op het podium

Bonheiden: Ten Cate en Raijmakers besluiten de dag op het podium

In Bonheiden stond deze avond een 1m40 rubriek op het programma. Er werd rechtstreeks tegen de klok gesprongen en als er één te kloppen man is als het op snelheid aankomt, is dat ongetwijfeld Thierry Goffinet. Dat was ook vandaag niet anders. Hij reed Balrika (v. Baloubet du Rouet) foutloos rond in 54,08 seconden en liet hiermee alle concurrentie ver achter zich. 

Joe Clee volgde op de tweede plaats. Hij kon in het zadel van Ballinalard (v. Balloon) een foutloze ronde springen in 57,31 seconden. Eric Ten Cate en Ivoor (v. Eldorado vd Zeshoek) vervolledigden het podium na een foutloze ronde in 58,53 seconden. 

Conor Drain (Dialetto PS) en Antoine Deprez (Balian du Val Henry) vervolledigden de top vijf.

Klik hier voor de resultaten

In het 1m20/1m30 reed Antoine Deprez naar de overwinning. Hij kon in het zadel van Darca Red de Barcenal Z (v. Darco) een foutloze ronde springen in 29,49 seconden. Andrea Hoppe en Enessa (v. Otangelo) volgden op de tweede plaats. Deze Duitse combinatie noteerde een nulronde achter hun naam in 30,18 seconden. Piet Raijmakers Jr en Van Schijndel's Hanibal (v. Van Schijndel's Rascin) vervolledigden de top drie na een foutloze ronde in 30,24 seconden. 

Joyce Wolters (I Love You M) en Arabella Prior (Friso) vervolledigden de top vijf. Tom Sneppe (Origi van het Lentakker) kon zich op de zesde plaats klasseren.

Klik hier voor de resultaten