KWPN-er Breitling moet Allen voorlaten in Challenge Cup

In Wellington was de zesde ronde van de Challenge Cup het hoofdnummer van de dag. De winst was voor Bertram Allen. Hij reed Castlefield Vegas (v. Cassino) foutloos naar de finish in 36,09 seconden.

Beezie Madden en Breitling LS (v. Quintero) namen de tweede plaats mee naar huis. Zij konden eveneens een foutloze ronde springen en klokten af in 37,00 seconden. Paul O'Shea en Skara's Glen's Chancelloress (v. Chacco Blue) vervolledigden het podium na een foutloze ronde in 37,72 seconden.

Daniel Rihan Jr reed Couleur van Berkenbroek (v. Couleur Rubin) naar de vierde plaats. De Zangersheide merrie werd in het verleden door Kevin Gielen uitgebracht. Het duo was actief op 1m45 niveau. Tanner Korotkin (Country Boy) vervolledigden de top vijf.