Belgische overwinning in Medium Tour Finale Lier. Wezeman scoort in 6-jarigenrubriek

Belgische overwinning in Medium Tour Finale Lier. Wezeman scoort in 6-jarigenrubriek

In Lier werd zonet de hoofdrubriek van de dag gesprongen: een 1m40 van de CSI2* competitie. Vijftien combinaties konden zich plaatsen voor de barrage maar uiteindelijk was het Jeroen de Winter die aan het langste eind trok. Hij reed Iron Lady van't Meulenhof (v. Parco) foutloos rond in 34,12 seconden. 

Hiermee liet hij zijn neef, Thibeau Spits, achter zich. Ook Spits kon in het zadel van Juragold Bormes (v. Contact vd Heffinck) een foutloze ronde springen en finishte in 34,23 seconden. De rest van de top vijf kleurde volledig Brits. Douglas Duffin eindigde met Imperium RJ (v. Dakar VDL) op de derde plaats na een foutloze barrage in 34,81 seconden. 

James Wilson (L'Amour) en Alex David Gill (Gogo) vervolledigden de top vijf. 

Klik hier voor de resultaten

Bij de 6-jarige paarden reed Thibeau Spits naar de overwinning. Hij kon in het zadel van Caetlin vd Heffinck (v. Chacco Blue) een foutloze ronde springen en klokte af in 36,56 seconden. Roy van Beek en Fortune R Z (v. Fantomas de Muze) eindigden op de tweede plaats. Zij konden de nul behouden en klokten af in 38,03 seconden. Joe Clee en Camila 111 (v. Fantomas de Muze) vervolledigden het podium na een foutloze ronde in 38,25 seconden. 

Sylvana Wezeman (Kings Lady) en Benjamin Robert (Kick Star CL) vervolledigden de top vijf.

Klik hier voor de resultaten