Belgische overwinning in CSI3* Grand Prix van Lier. Raijmakers derde

Belgische overwinning in CSI3* Grand Prix van Lier. Raijmakers derde

In Lier werd zonet de Grand Prix van de CSI3* competitie gesprongen. Zeven combinaties konden zich plaatsen voor de barrage en in die barrage was het Wilm Vermeir die aan het langste eind trok. Hij reed Joyride S (v. Toulon x Pachat II, f. Van Ginderdeuren) foutloos rond in 44,84 seconden. 

Hij bleef hiermee Jens Vandenberk voor die Faldiano (v. Heartbreaker x Jus de Pomme, f. Benny) naar de tweede plaats reed. Ook voor hen was er een foutloze barrage in 44,98 seconden. Piet Raijmakers Jr en Van Schijndel's Gladstone (v. Grison vd Bisschop x Hemmingway, f. Berkel en Rodenrijs). Het duo liet alle balken in de lepels en klokte af in 45,82 seconden. 

Emanuele Camili (Chadellano PS) en Matthew Sampson (Connecticut) vervolledigden de top vijf. 

Klik hier voor de resultaten

Bij de 6-jarige paarden voerde Ann Carton-Grootjans een Belgisch podium aan. Zij rekende op Paradise Ter Leydonck (v. For Pleasure x Nabab de Reve, f. Stevens) om in 39,12 seconden een foutloze ronde te springen. Paulien Schepers en Jaloubet des Peupliers (v. Baloubet du Rouet x Verdi, f. Meunier) eindigden op de tweede plaats. Ook zij konden de nul behouden en klokten af in 39,42 seconden. Laure Smans en Kingsize STR (v. Numero Uno x Indoctro, f. Streppel) vervolledigden de top drie na een foutloze barrage in 39,52 seconden.

Radoslaw Zalewski (Fanciful) en Bart de Bruijn (Comme d'Amour Z) vervolledigden de top vijf.

Klik hier voor de resultaten