Ansems en Van Asten springen naar top vijf klassering in hoofdnummer Opglabbeek

Ansems en Van Asten springen naar top vijf klassering in hoofdnummer Opglabbeek

Het hoofdnummer in Opglabbeek is niet gesprongen en Nico Baerts zorgde ervoor dat de winst in Belgische handen bleef. Hij reed Mowgli du Sasiana (v. Emerald van't Ruytershof) foutloos naar de finish in 68,51 seconden.

Erika Lickhammer-Van Helmond en Edette (v. Namelus R) vilgden op de tweede plaats. Ook zij konden de nul behouden en finishten in 69,84 seconden. Wilma Hellström en Cicci Bjn (v. Ci Ci Senjor Ask) volgden op de derde plaats na een foutloze rond ein 70,06 seconden.

Jack Ansems (Fliere Fluiter) en Erica Swartz (Jovita) volgden op plaats vier en vijf.

Klik hier voor de resultaten

In deze rubriek werd er met twee klassementen gewerkt gezien het hoge aantal inschrijvingen. De tweede reeks werd gewonnen door Thierry Goffinet. Hij sprong een foutloze ronde in het zadel van Balrika (v. Baloubet du Rouet) en finishte in 66,20 seconden. Leopold van Asten en VDL Groep Hutch (v. Numero Uno) namen de tweede plaats mee naar huis na een foutloze ronde in 69,17 seconden. Hikari Yoshizawa en Conrato (v. Caretino 2) volgden op de derde plaats na een foutloze ronde in 69,91 seconden. 

Ann Carton-Grootjans (Kai Licha de Carmel) en Pilar Lucrecia Cordon (Missouri van't Ruytershof) volgden op plaatsen vier en vijf.

Klik hier voor de resultaten