Alicia Bocken wint GP kwalificatie Sentower Park

Alicia Bocken wint GP kwalificatie Sentower Park

In Sentower Park werd zonet de eerste rubrieken van de dag gesprongen. Beide waren voorbehouden aan ruiters van de CSI1* competitie. In het 1m15 ging de overwinning naar Tony Pearson. Hij reed Greta Garbo foutloos doorheen de tweede fase in 32,98 seconden. 

Lucy Wood volgde met Heerdelon (v. Toulon) op de tweede plaats. Zij slaagden erin om alle balken in de lepels te laten en klokten af in 34,20 seconden. Satoshi Hirao en Dolce Vita Kdw Z (v. Deister Bwp) vervolledigden het podium na een foutloze ronde in 34,83 seconden. 

Erwin de Bruin (Falco) en Ea Joinneau (Boss de Villa d'Este) eindigden respectievelijk op plaatsen vier en vijf.

Klik hier voor de resultaten

De eerste rubriek van de dag was een kwalificatie voor de CSI1* Grand Prix van zondag. Hier ging de overwinning naar een Nederlandse: Alicia Bocken reed Dgama (v. Tangelo vd Zuuthoeve) foutloos naar de finish in 30,20 seconden. Tony Pearson volgde op de tweede plaats. Hij kon met de SBS-ruin Belihn (v. Coutero U) de nul behouden en klokte af in 31,07 seconden. Alexandra Derambure en Discovery des Forets (v. Mozart des Hayettes) namen de derde plaats voor hun rekening. Zij hielden de nul en finishten in 32,71 seconden. 

Nikita van der Meerschen eindigde op de vierde (D Day de Lison Z) en vijfde (Lady van het Molenhof Z).

Klik hier voor de resultaten


Foto: Fototrailer