Scott Brash wint rankingproef in St Tropez. Michel Hendrix laat eveneens van zich horen

Scott Brash wint rankingproef in St Tropez. Michel Hendrix laat eveneens van zich horen

In het mondaine St Tropez heeft Scott Brash de 1.45m Longines Ranking rubriek op zijn naam geschreven. Brash snelde naar de winst met de KWPN-ruin,  Hello Senator (Carambole). In de afsluitende speedproef liet Michel Hendrix van zich horen.


QUICK RESULT

1. Scott Brash - Hello Senator
2. Adeline Hecart - Question d'Orval
3. Lorenzo de Luca - Amarit d'Amour


Brash en de 10-jarige Hello Senator (Carambole) snelden naar de winst in 62,12 seconden. Samen met het fokproduct van Henstra bleef de Brit zo ruim één seconde voor op Adeline Hecart met onder het zadel de SF-merrie, Question d'Orval (Rosire). 

Italië's, Lorenzo de Luca vervolledigde het podium met de 10-jarige Ashby-zoon, Amarit d'Amour. Het duo werd op de hielen gezeten door Charlotte Bettendorf met onder het zadel Francois Mathy's Raia d'Helby (Chapultepec).

In de afsluitende speedproef stonden de hindernissen gebouwd op een hoogte van 1.40m. Jean Luc Mourier hield de winst in eigen land, maar tintte die Belgisch in het zadel van de BWP-ruin, Jackpot (Cicero Z van Paemel). Het paar werd opgevolgd door Harold Boisset met Katinka vh Valenberghof (Corland) en Michel  Robert met Une Etoile Landaise (Balougran).

Net buiten het podium volgde Michel Hendrix met Entertainer (Warrant) op de zesde plaats.

Alle resultaten

F. Hubside Jumping