Zusjes Pollie scoren op outdoor regiokampioenschappen

Zusjes Pollie scoren op outdoor regiokampioenschappen

Bij Manege Middenhof in Maassluis werd afgelopen weekend de outdoor regiokampioenschappen verreden. Op zaterdag stonden de pony combinaties centraal. De zusjes Pollie en Guusje Gaasbeek reden naar de eindzege in de klasse M.

In de klasse M pony’s waren de zusjes Pollie en Guusje Gaasbeek ook oppermachtig. In de klasse L pony’s domineerde Douwe Avezaat met overwinningen in de categorie C en D. Benthe Verplancke (Zoeterwoude) werd als kampioen gehuldigd in de klasse L-A. In de klasse B waren de kampioenslinten voor Soleil Bravenboer, Chloë Yacob en Lisa Velthuijzen.


“Wat hebben we hier allemaal naar uit gekeken,” zegt Diana Dessing, manager wedstrijdzaken binnen het regiobestuur van de KNHS Zuid-Holland. “Ruiters, officials, onze wedstrijdcommissie, we waren zo toe aan een mooi paardensportevenement. Mijn complimenten aan Manege Middenhof en iedereen die bij de organisatie van dit regiokampioenschap betrokken was. Ook met 1,5 meter afstand en alles wat vanwege Corona anders moest hebben we een fantastisch kampioenschap gehad dit weekend.”


uitslag