Zilver voor Marieke de Bart en Cheers Z bij De Kroo Ruitersport!

Zilver voor Marieke de Bart en Cheers Z bij De Kroo Ruitersport!

Marieke de Bart springt met Cheers Z naar het zilver van de hoofdrubriek bij De Kroo Ruitersport. In de 1.25m-rubriek weet Ilse Kleemans met Oki d'O (Hunter's Scendro) naar het goud te grijpen!

In de 1.35m hoofrubriek kon geen van de vier startende combinaties foutloos blijven. Marieke de Bart noteerde met Cheers Z (Cohinor) vier punten, en moest zo de Belg Dries van der Linden met Cordevu van het Dielshof (Cornado), die maar één punt kreeg, voorlaten. Ook de derde plaats kreeg hij op zijn naam mat Castello Z (Cornado). Op vier verschijnt Lotte Teuns in het zadel van Hector Du Gue (Satisfaction I). 

1.25m-winst voor Ilse Kleemans en Oki d'O

In de 1.25m-proef kon Ilse Kleemans haar BWP-merrie Oki d'O (Hunter's Scendro) naar de eerste plaats sturen. Dat deed het duo op een tijd van 29.80s. Dries van der Linden stuurde Rannan (Vannan) naar de tweede plaats op 30.31s. Hilke Mouws sloot samen met Mafatricia van Beek (Heart Touch) de top drie af. Ook Lotte Teuns deed het foutloos! Samen met Randon van de Barthoeve (Naxcel V.) reed ze op 35.12s naar de vierde plaats. 

Denise van de Guchte wint met Macho Girl 1.15m!

De amazone kon met haar Dallas VDL-merrie op een tijd van 38.23s als enige foutloos door de chrono rijden. Frences Hoefnagels noteerde met Jo-jo (Tangelo van de Zuuthoeve) vier punten, en reed op 29.98s naar de tweede plaats. Op drie zien we opnieuw Ilse Kleemans met Oki d'O (Hunters' Scendro). 

Angelina van de Plasse doet het goed bij de pony's

In de 80-90cm-ponyrubriek sprong Angelina van de Plasse met Stoutens Winningmood (Arenbergs Maurits He Stb) naar de winst. Floor Meesters volgde haar met Wonder van het Koetshuis (Kanshebber). 

In de 80cm proef, gequoteerd op rijstijl, kon de amazone zowel plaats één als twee op haar naam schrijven. Dat deed ze eerst met Orhid's Chanika (Kanshebber) met 80 punten, en met Countrys Boy (Country) met 78 punten. op drie landde hier Isa de Kam aan de teugels van Kilbeggan (Aston du Langwater) met 77.5 punten. 

Bekijk hier de resultaten