Siebe Kramer naar de winst tijdens Blom's Young Horses Show

Siebe Kramer naar de winst tijdens Blom's Young Horses Show
De Blom's Young Horse Show strandde afgelopen weekend op het Hippisch Centrum Den Goubergh in Roosendaal. Op zondag werd de Grote Prijs er afgewerkt na een spannende barrage. Uiteindelijk was het Siebe Kramer die aan het langste eind trok met de Kannan-zoon, Europa.

Dertien combinaties gingen de strijd aan in de 1.40m Grote Prijs en werd geknokt voor de hoofdprijs. Siebe Kramer was uiteindelijk de snelste in de barrage met de achtjarige Europa. Kramer was met zijn tijd van 43,42 seconden een seconde sneller dan zijn concurrent Ibrahim Bisharat. Met de veertienjarige Contifex (v. Cornet Obolensky) klokte hij af in 44,49 seconden, goed voor de tweede plaats.

De springruiter strandde ook op de derde plaats met de één jaar oudere Old Chap Tame (v. Carthago). De Carthago-zoon werd eerder gereden door Edwina Tops en kwam daarna in handen van Abdulrahman Alrajhi. In Eindhoven debuteerde Bisharat met het paard.

Ook Ruben Romp zat er dicht bij met de AES goedgekeurde Dakar TN (v. Nabab de Reve). Romp had 44,89 seconden nodig en werd hiermee vierde. Sabrina van Rijswijk volgde op de vijfde plaats met Joris vd Bisschop (v. Erco van ’t Roosakker).

Klik hier voor de uitslag.