Mooie overwinning voor Roosje Brouwer in Sentower Park

Mooie overwinning voor Roosje Brouwer in Sentower Park
Vanmorgen werd in het Belgische Opglabbeek in het Sentower Park de prijs Wilgenhof verreden.

In dit 2-fasen 1.35m parcours was de winst voor de Nederlandse Roosje Brouwer met haar Monopoly. Met een tijd van 23.35 seconden wist ze foutloos en ruimschoots voor te blijven op de Italiaan Zorzi Alberto, die met zijn Mezzaluna Tok naar de tweede plaats reed in 25.38 seconden.
De derde plaats in deze rubriek ging naar de Egyptenaar Abdel Saïd met Imke 111.

De top vijf werd volledigd door Luis Jesus Escobar (Spanje) met Baileys op de vierde plaats en de Brit Samuel Hutton met Harry Potter Avifauna op de vijfde plaats.

Marielle Friesen behaalde een 12e plaats met haar Hakon de Kalverie, voor Stefanie van den Brink die met haar Ace 17e werd.

 

In de Young Horse rubriek voor 5-6 jarigen was er ook voor Amber Fijen een podiumplaats. Zij wist in dit 2-fasen parcours een derde plaats te behalen met haar Calirfornia Blue (33.87 sec). De overwinning ging in deze rubriek naar de Belg Jens vandenberk met zijn merrie Cherie V Overis Z in een tijd van 32.69 seconden. Tweede werd de Libanees Emile Karim Fares met Evalesco DZ in 33.07 seconden.

Voor Jens vandenberk was er tevens in deze rubriek een vijfde plaats met zijn Carlos JD Z, terwijl de Zwitser Arthur Da Silva met Exlusive vierde werd.

 

Ook Vincent Voorn en Mathijs van Asten zullen vanmiddag nog starten in Opglabbeek.

Jens vandenberk (Franck Papelard)