Grand Prix Ponies op jeugdfestival voor Adam Carey

Grand Prix Ponies op jeugdfestival voor Adam Carey
Zojuist werd in het Sentower Park de Grand Prix Ponies verreden op de laatste dag van het jeugdfestival. Hier ging de winst naar de Ier Adam Carey die met zijn Stakkati (v. Stakkato) een mooie foutloze ronde wist te rijden in een tijd van 29.86 seconden.

De Britse Jodie Hall Mcateer kwam het dichtste bij deze tijd in de buurt samen met haar Tixylix met wie zij ook foutloos wist te blijven in 31.12 seconden. De Deense Laura Baaring Kjaergaard eindigde met haar Tonlyn Bobbys Girl (v. Abersyfi Moonlight) op de derde plaats in 31.19 seconden.

De top vijf werd vervolledigd door de Ier Seamus Hughes-Kennedy met zijn Cuffesgrange Cavalidam op de vierde plaats, gevolgd door de Deense Caroline Nørgaard Winter en haar Colton Milton op de vijfde plaats.

De dag in het Sentowerpark begon met de 1.15m-proef. Daarin ging de overwinning naar Max Wachmann met zijn Diamond. Onze eigen landgenote Skye Morssinkhof plaatste zich op een prima tweede plaats met haar unbelievable, voor Robbie Clancy die derde werd met My Castlehill Lass