Wout-Jan Van der Schans verzamelt ranking punten in Italië

Wout-Jan Van der Schans verzamelt ranking punten in Italië

In het Italiaanse Gorla Minore verzamelen de Nederlandse combinaties prijzen. In de 1.45m Longines Ranking rubriek schitterde Wout-Jan van der Schans foutloos in de top vijf.

Wout-Jan Van der Schans snelde met Forlan Van de Sprengenberg (Nabab de Rêve) foutloos naar de vijfde plek. Proefwinst kwam op naam van Niklaus Rutschi met de 10-jarige Amar Des Brimbelles Z (Amadeus Z). Philipp Züger en PLS Queen Of the Castle volgde voor Matteo Checchi en Oost-West van het Keizershof.

In de 1.40m internationale rubriek sprong Skye Morssinkhof met Baloubelle 5 (Baloubet du Rouet) foutloos naar de derde plaats. Proefwinst kwam op naam van Guillaume Paroty met Full Options D'Elo (Diamant de Semilly).

Eerder sprong Ruben Romp met de dertienjarige Elise foutloos naar de tweede plaats in de 1.35m internationale rubriek. Romp moest enkel Kamil Papousek met Come Fly voor zich dulden. Op het podium volgde Fleur Holleman in het zadel van haar 13-jarige Faltic.

Als kers op de taart schreef Skye Morssinkhof de internationale rubriek voor zevenjarigen op naam. Morssinkhof won in het zadel van Qoachella. Guilaume Paroty volgde met Gentleman du Sablon voor Hessel Hoekstra en VDL Legodermus PP.