Wout-Jan van der Schans drukt stempel op avondrubriek Sentower Park

Wout-Jan van der Schans drukt stempel op avondrubriek Sentower Park

Het Sentower Park stond vanavond in het teken van de driesterren 1m40 competitie. In deze Clip My Horse Prix kende maar liefst 121 starts. De rubriek werd daardoor uiteindelijk in tweeën gesplitst waardoor er twee winnaars waren. 

Quick results 1:

1. Wilm Vermeir - Joyride

2. Santiago Nunez Riva - Luanco

3. Nikoleij Hein Ruus - Vahinee Semilly


Quick results 2:

1. Ibrahim Hani Bisharat - Getric van Beek

2. Richard Barton - Donata

3. Luca Coata - Crandessa

Wilm Vermeir deelt zijn eerste plaats met Ibrahim Hani Bisharat. Vermeir kon vandaag rekenen op de BWP hengst Joyride (Toulon) met wie hij in een tijd van 33.12 seconden zorgde voor de overwinning. Concullega  Ibrahim Hani Bisharat en de KWPN-er Getric van Beek (Fantomas de Muze) schreven eveneens de winst op naam. 

In de resultaten van Vermeir is het dan de Spanjaard Santiago Nunez Riva en zijn Luanca die op de tweede plaats eindigen. Hij bleef er voor op Nikolaj Hein Ruus en zijn Vahinee Semilly die vervolgens als derde wisten te eindigen.. Piet Raijmakers Jr en Van Schijndel's Gladstone werden zevende. 

De Brit Richard Barton zien we achter Bisharat op de tweede plaats pronken met zijn  Donata (Ukato) in een tijd van 33.28 seconden.Hier was het voor Italië Luca Costa met Crandessa die derde werden. Wout-Jan van der Schans grijpt voor de oranje ruiters het beste resultaat. Zijn KWPN hengst A S Bombay (Diamant de Semilly) noteerde een foutloze ronde wat het tweetal een vierde plaats opleverde. Met zijn andere troef Graniet ES werd hij ook nog eens 8e. 



Resultaten

Resultaten 2