Wout-Jan Van der Schans blinkt uit in rankingproef Gorla Minore

Wout-Jan Van der Schans blinkt uit in rankingproef Gorla Minore

Het Italiaanse Gorla Minore vult zich ook deze week met heel wat talent uit onze sport waaronder ook Wout-Jan Van der Schans. In de 1.45m hoge rankingproef wist de Nederlander zich te verzekeren van een podiumplaats met Forlan van de Sprengenberg (v. Nabab de Reve).

Net geen zeventig ruiters zadelden hun paarden voor deze rubriek waar de inzet rankingpunten waren. Op het podium schitterde Gudrun Patteet met de elfjarige Sea Coast Monalisa van 't Paradijs (v. Bamako de Muze). Het duo finishte in 71,48 en waren zo goed voor de tweede plaats. Enkel Enrico Maria Frana (ITA) kon beter doen en zette met Ponciarello (v. Dohitzun Guernica) de winnende tijd op 69,48. De top drie was compleet met Wout-Jan Van der Schans (NED) en Forlan van de Sprengenberg (v. Nabab de Reve) die de klok stopten op 71,81.  


Leon Thijssen wist zich ook van een plek in de top tien te verzekeren en werd in het zadel van For President (v. Numero Uno) zesde. Paris Sellon (USA) werd met Anna Jo (v. Acodetto I) vierde gevolgd door Necmi Eren (TUR) en Chin It die vijfde werden.

Rubriek 1.35m

Jeroen Dubbeldam en Wout-Jan Van der Schans kwamen eerder in de top tien te staan van de 1.35m proef. Dubbeldam had Pbm Cesario (v. Cesano II) van stal gehaald, voor Van der Schans zette Isabella haar beste beentje voor. 


Bekijk de volledige uitslag hir