Winst en top vijf voor Kim Emmen vanochtend op Sunshine Tour

Winst en top vijf voor Kim Emmen vanochtend op Sunshine Tour

Het gaat Kim Emmen voor de wind in het Spaanse Vejer de la Frontera op de Sunshine Tour. Vandaag scoorde ze al een overwinning en twee klasseringen in de top vijf. 

6 yo 

1. Kim Emmen - Astrid's Lad
2. Natalia Czernik - U2
3. Max Routledge - Joly-Fleur TV


In deze proef voor zesjarige paarden stuurde Kim Emmen de AES-ruin Astrid's Lad (Luidam Elite x Ascendant XX) naar de overwinning in 69,42 seconden. Het duo was bijna twee seconden sneller dan de Poolse amazone Czernik met U2. Max Routledge en KWPN-merrie Joly-Fleur TV (Tangelo vd Zuuthoeve x Phin Phin) werden derde. Met Lady Angeles (Los Angeles) sprong Emmen ook nog naar de vierde plaats. 

Big Tour 1,40m

Hier werd Acrobat van 't Laar Z (Argentinus) tweede met Marcelo Chirico Ferreira voor Uruguay. Het duo klokte af op 55,23 seconden, enkel Viggo Björklund en Merida 8 (Metropole) waren sneller en wonnen met een seconde minder op de teller. Kayleigh Watts rekende op Ninkie de Vy Z (Nonstop) voor haar derde plaats. KWPN-merrie Denychin Ryalk D Lobstination (Chin Chin) werd vierde met Gianluca Gennusa, Kim Emmen stuurde Encore (Nabab de Reve) naar de vijfde plaats. 

7 yo

Bij deze proef voor zevenjarige paarden ging de overwinning naar de Zangersheideruin Damocles From Second Life Z. Hij won onder Sara Vingralkova voor Tsjechië, Q Seven (FRH Quaid) volgde als tweede voor de Britten met Emma Stoker. BWP'er Number One (Presley Boy) greep de derde plaats met Kendra Claricia Brinkop. Newberry Balia NL, een BWP-merrie van Emerald, werd vierde met Emma Stoker.

Klik hier voor alle resultaten.