Willem Greve en Gogo goed in Grote Prijs kwalificatie Jumping Zwolle, winst voor Richard Howley

Willem Greve en Gogo goed in Grote Prijs kwalificatie Jumping Zwolle, winst voor Richard Howley

Op Jumping Zwolle eindigde de avond met een driesterren 1m50 Grote Prijs kwalificatie in de Big Tour. 

Quick results:

1. Richard Howley - Gaesbekers Glamour Girl

2. Felix Hassmann - Balzaci

3. Thiago Ribas da Costa - Kassandra van T Heike

Daar werden er mooie resultaten neergezet door Richard Howley en zijn Gaesbekers Glamour Girl (VDL Zirocco Blue) die hij in 53.48 seconden naar de winst stuurde. Hij bleef er Felix Hassmann voor die hier opnieuw een tweede plaats grijpt vanavond met Balzaci (Balou du Rouet) met wie hij een tijd noteerde van 53.65 seconden. Thiago Ribas da Costa zien we in deze rubriek terug op de derde plaats in het zadel van de BWP-er Kassandra van T Heike (Epleaser van T Heike) in een tijd van 53.70 seconden. 

Het is dan Mario Stevens die met Baloubet 4 (Balou du Rouet) op de vierde plaats eindigde. De vijfde plaats gaat naar Marcus Ehning met Mill Creek Filippa K (For Contest). 

Willem Greve kon vanavond rekenen op de schimmelmerrie Gogo ( VDL Zirocco Blue) met wie hij rondkwam in 55.95 seconden wat goed was voor de zevende plaats. Albert Zoer en Heecchiem's Cancun Vdm (Balou du Rouet) noteerden een foutloze ronde en eindigden op de achtste plaats. Negende werd Remco Been met Balou van het Molenhof Z (Berlin), terwijl Gerco Schröder met Glock's Dobolensky op de tiende plaats eindigde. Jur Vrieling en Dallas VDL zien we terug op de elfde plaats. 

Resultaten