Whitaker doet goede zaken in kwalificatierubriek Sentower. Prijzen voor Willem Greve en Mathijs van Asten

Whitaker doet goede zaken in kwalificatierubriek Sentower. Prijzen voor Willem Greve en Mathijs van Asten

In de CSI2* 1m40 LR kwalificatierubriek voor de Grote Prijs weet William Whitaker de concurrentie op afstand te houden. Samen met zijn Rmf Echo (Virus de Laubry) noteerde hij in 60.39 seconden de overwinning. De rubriek werd echter in twee delen opgesplitst. Zo zien we niet alleen de Brit naar de winst snellen, maar weet Michael Vreys tevens een overwinning in eigen land te houden. 

Quick results 1:

1. William Whitaker - Rmf Echo
2. Magnus Jacobson - Meluha S
3. Killian Norris - King van Essene


Quick results 2:

1.  Michael Vreys - Irving van het Lindehof
2. Boy Adrian van Gelderen - Davis Z
3. Shady Ghrayeb - Taiwan du Landey

Results 1:

Whitaker dook er onder de tijd van Magnus Jacobson behaalde vervolgens voor Zweden de tweede  plaats met Meluha S (Jaguar Mail) met een tijd van 62.71 seconden. De Ier Killian Norris eindigde met de BWP hengst King van Essene (Calido I) op de derde plaats. 

Willem Greve stuurde de Carambole dochter Formidable naar de dertiende plaats. 

Results 2:

Michael Vreys stuurde met de Zandogran nakomeling Irving van het Lindehof in 61.40 seconden aan op winst. Daarmee bleef hij voor op Boy-Adrian van Gelderen en Davis Z (Darius) die in 62.87 seconden op de tweede plaats eindigden. Shady Ghrayeb en Taiwain du Landey eindigden op de derde plaats. 

We zien dan verder nog een zevende plaats voor Monique van den Broek met Corsari van de Helle, die voor bleef op Ann Carton-Grootjans met Kai Licha de Carmel. Noëlle van der Velde en Zamora werden nog tiende. 

1m25

In het 1m25 zien we Wim Aegten met Gidon naar de winst rijden. Het tweetal noteerde er een tijd van 37.11 seconden. Daarmee bleef hij nipt voor op Mathijs van Asten die met Esther-II des Brumes in 37.15 seconden op de tweede plaats eindigde. 


Resultaten