Vrieling en Van de Pol winnen op Sunshine Tour

Vrieling en Van de Pol winnen op Sunshine Tour

Op de Sunshine Tour werden er gisteren naast de Grand Prix nog verschillende nevenrubrieken gesprongen waarin de Nederlanders het erg goed deden. In het 1m30 van de Medium Tour ging de overwinning naar Henk van de Pol. Hij reed Forlan naar de finish in 52,92 seconden. 

Camilla Vittadini eindigde op de tweede plaats. Zij kon met Zallina Floreval de nul behouden en klokte af in 53,32 seconden. Javier Gonzalez Frage en Carmucha vervolledigden de top drie na een foutloze ronde 54,45 seconden. 

Kayleigh Watts (Harley) en Javier Gonzalez Fraga (Tam d'Eltam) vervolledigden de top vijf op de vierde en de vijfde plaats. 

Big Tour 1m45 

Jur Vrieling en El Rocco sprongen op hun beurt naar de overwinning in het 1m45. Vrieling was de snelste in deze twee-fasen-rubriek en klokte af in 31,21 seconden. Laura Renwick en Top Dollar VI eindigden op de tweede plaats. Zij konden de nul behouden en finishten in 31,55 seconden. Mak Mcauley (Engerupgaards Cezanne) vervolledigden de top vijf na een foutloze ronde in 32,42 seconden. 

Alexis Deroubaix (Bornthis Way Chapelle) en Maximilian Lill (Stakan 4) eindigden op plaatsen vier en vijf.

Klik hier voor de resultaten