Verdonk schittert in top vijf Youngster Tour Lier

In Lier werden deze ochtend twee rubrieken van de Youngster Tour gesprongen en net als gisteren schitterde Charlotte Philippe opnieuw. Dit keer reed ze Qwerty (v. Floyd van de Schore) foutloos doorheen het parcours waarin er rechtstreeks tegen de klok gesprongen werd en finishte ze in 64,77 seconden. Ze was hiermee overtuigend de snelste.

Clara Blau en Victoria (v. Viva Vulkano) namen de tweede plaats mee naar huis. Zij konden een foutloze ronde springen in 68,00 seconden. Joep Wenselaers en Qolibri van't Roosakker (v. Kannan) vervolledigden de top drie na een foutloze ronde in 69,45 seconden.

Voor Willem Verdonk (Vandingos G Z) en Thiago Ribas Da Costa (Ferrari 2000 Z) was er een vierde en een vijfde plaats.

Klik hier voor de resultaten

Bij de 6-jarige paarden was er een Portugese overwinning. Ricardo Valadas Coelho en Cristiano lieten alle balken in de lepels en klokten af in 62,69 seconden. Joe Clee eindigde met Camila 111 (v. Fantomas de Muze) op de tweede plaats. Zij konden de nul op het scorebord houden en finishten in 54,60 seconden. Benny van de Walle en Da Silva van't Schaaphof Z (v. Diamant de Semilly) waren goed voor de derde plaats na een foutloze ronde in 65,82 seconden.

Bart Anthonissen (Pirocco Castanoo) en Koen Vereecke (Pia van de Nieuwburghoeve) eindigden op plaatsen vier en vijf.

Voor Bart De Bruijn (Comme d'Amour Z) en Meike Zwartjens (Twindam Z) was er een zesde en zevende plaats.