Vejer de la Frontera: Kuipers, Van De Pol en Emmen in top tien 1.45m hoofdrubriek

Vejer de la Frontera: Kuipers, Van De Pol en Emmen in top tien 1.45m hoofdrubriek

Onze Nederlanders zijn aan een sterke dag bezig op de Sunshine Tour. Ze waren maar liefst met z'n drieën in de top tien van de 1.45m hoofdrubriek. 

De winst was opnieuw voor Richard Vogel. De Duitser liet met Morton v't Merelsnest (Nabab de Reve) in 25,84 seconden de concurrentie achter zich. Zijn landgenoot Katharina Offel werd met Elien (Carambole) en 28,57 seconden tweede. Het brons was voor Japan met Toshiki Masui met Elstar (Larino) en 28,63 seconden.

Doron Kuipers en zijn Hollywood VK (Toulon) werden vierde, Henk Van De Pol en Cash Sent (Verdi TN) vervolledigen de top vijf. 

Kim Emmen en Artist VH Marienshof Z (Arezzo VDL) werden tiende. 

In het 1.20m reed Georgina Maas naar zilver met Q Evannah Z (Quick Lauro Z) in 60,03 seconden. Ze moest de Zwitserse Daphne Huhnholz voor zich dulden die met Gracia Cantate (VDL Zirocco Blue) in 57,50 seconden naar de overwinning reed. De Fransman Antoine Jonqueres D Oriola en Quartzy des Baillons (Ephebe for Ever) werden met 66,32 seconden derde. 

Op vier staat de Zweedse Frida Berggren met Chanteric Peu DM Z (Canabis Z), Maas neemt ook de vijfde plaats voor haar rekening met Imago (Kannan). 

Tenslotte won de Zweed Viggo Björklund het 1.35m met Merida 8 (Metropole) in 61,00 seconden. Henk Van De Pol nam met zijn Forlan (Carthino) het zilver mee naar huis. Het duo bleef foutloos in 61,76 seconden. Het brons was voor de Braziliaan Philip Greenlees met Astalavista Declamens (Landor S)  en 62,41 seconden.

Kim Emmen en Boebka vh Marienshof Z (Balou Du Rouet) werden vierde, de Ier Kenneth Graham staat met Dr No Equinex Z (Diamant de Semilly) op vijf. 


Klik hier voor de resultaten.