Vejer de la Frontera: Aniek Diks tweede en Kevin Jochems derde in het 1.45m

Vejer de la Frontera: Aniek Diks tweede en Kevin Jochems derde in het 1.45m

Op de Sunshine Tour werden zonet de eerste rubriek afgewerkt. Zowel op de Big Tour als bij de jonge paarden wisten de Nederlanders hun stempel te drukken. 

In het 1.45m was de winst voor de Duitser Gerrit Nieberg met Baynounah FBH (Numero Uno). Zij lieten met 28,17 seconden de concurrentie achter zich. De rest van het podium kleurde oranje met Aniek Diks en Winston Jumper R (Cantos) en 28,41 seconden op twee en Kevin Jochems met Carte Blanche (Cartogran) met 28,68 seconden op drie. 

Pedro Veniss werd met Houdini (Q.breitling LS) vierde en Jérôme Guery met Eldorado WP Z (Eldorado vd Zeshoek) vijfde. 

In het 1.35m van de Big Tour liet de Italiaan Paolo Paini de concurrentie achter zich. Met Clodia CSG (Quidam de Revel) bleef hij foutloos in 53,98 seconden. Vincent Voorn was iets minder dan zes seconden trager en werd met Mark 19 (Stakkato Gold) tweede. De Argentijn Richard Kriekegaard en Contiki (Contendro) werden met 59,81 seconden derde. 

Zijn landgenoot Matias Larocca en Tehuelche (Conthargos) werden vierde, Lars Kuster en Iscolavsco Fortuna (Berlin) vijfde. 

Doron Kuipers en I Like vh Heerenhuijs (Dallas VDL) vinden we terug op plaats acht. 

De Zweed Jacob Hellström en Charles (Conthinder) wonnen met 26,62 seconden de proef voor 5-jarige paarden. Zijn landgenote Frida Berggren werd met Look Cool (Tyson) en 28,51 seconden tweede. De Spanjaard Mariano Martinez Bastida kon met 28,86 seconden voor de derde plaats rekenen op Kapalony.

De top vijf werd vervolledigd door Sara Molvidson-Hellström met Diana (Diarado) op vier en Georgina Maas met Tupac Z (Tangelo vd Zuuthoeve) op vijf. 

Maas werd met Calouandra PS (Cascallo) ook negende.


Klik hier voor de resultaten.