Van der Schans en Kuyten klasseren zich in Oliva

Van der Schans en Kuyten klasseren zich in Oliva

In Oliva werd zonet de laatste Gold Competitie van de dag gesprongen. 55 ruiters kwamen van start in deze 1m40 rubriek die rechtstreeks tegen de klok gesprongen werd. De winst ging naar de Duitser Gerrit Nieberg. Hij reed Quibelle de la Coeur (v. Quincy Jones) foutloos doorheen het parcours en stopte de chrono na 64,77 seconden. 

Peder Fredriscon nam de tweede plaats mee naar huis. Hij rekende op Hansson WI (v; Hip Hop) om in 66,56 seconden een foutloze ronde te springen. Pius Schwizer en Ambrioso d'Alcy (v. Cabdula du Tillard) vervolledigden het podium. Zij konden een foutloze ronde springen en finishten in 68,34 seconden. 

Wout-Jan van der Schans (Forlan van de Sprengenberg) en Roberto Cristofoletti (Go To Give CC) eindigden op plaatsen vier en vijf. 

Gregory Wathelet (Faut-Il des Vallons) en Niels Bruynseels (Nabeau van het Migroveld Z) sprongen naar de elfde en de twaalfde plaats.

1m25 Silver

In het 1m25 van de Silver competitie konden Patrick van der Schans en Suus Kuyten zich klasseren. Van der Schans reed AS Damascene (v. Emerald) en Jager (v. Numero Uno) naar de achtste en negende plaats. Suus Kuyten was met King Kong d'Avifauna (v. Beaulieu's Think Big) goed voor de twaalfde plaats. 

De winst ging hier naar Julie Moya. Zij reed Ganda vd Kruishoeve (v. Vigo d'Arsouilles) naar de overwinning in 58,99 seconden. Joanne Mcglory (Calimera) en Ainhoa Manero (Fortin) vervolledigden de top drie.

Klik hier voor alle resultaten