Top vijf voor Michel Hendrix en Melvin Greveling in Sentower Park

Top vijf voor Michel Hendrix en Melvin Greveling in Sentower Park

In het Sentower Park waren er vandaag nog mooie resultaten voor de Nederlandse ruiters. Melvin Greveling scoorde een vijfde plaats in de proef voor jonge paarden, Michel Hendrix sprong naar de vierde plaats in de CSI2* 1,40m.

QUICK RESULT

1. Emilia Housen - Barika van de Helle
2. Bertram Allen - Vox Dei
3.Adir Dias De Abreu - Catenda


Thuisamazone Emilia Housen klopte met Barika vd Helle (Clearway) in 31,92 seconden de Ier Bertram Allen met Vox Dei, een dochter van Kannan, die in 32,66 seconden de tweede plaats greep. Portugees Adir Dias De Abreu wist derde te worden met Catenda (Casall) in 33,59 seconden. Michel Hendrix veroverde de vierde plaats met Entertainer (Warrant) voor ons land in een foutloze 33,65 seconden, Lars N Pedersen en Grafitti P (Bogegarden's Graf's Stakkato) rondden de top vijf af voor Denemarken. 

Lisa Nooren en VDL Groep Gistique (Verdi TN) snelden nog naar een mooie achtste plaats. 

CSIYH 5yo 6yo

In de rubriek voor jonge paarden sprong Italiaan Antonio Alfonso naar de overwinning met Londra Dell'Oxer (Toulon). Victor Bettendorf werd tweede met Concollon PS (Conthargos), Seleste B Z (Spartacus TN) veroverde de derde plaats onder Oda Charlotte Lyngvaer voor Noorwegen. Nanou vh Dennehof (Elvis ter Putte) bezorgde de Amerikaanse Brieanne Dofort de zesde plaats. Melvin Greveling en Noukie (Deauville de la Vie) pakten de vijfde plaats. Marleen van der Burg werd zesde. 

Klik hier voor alle resultaten.