Top tien klassering voor Maureen Bonder in CSI2* Grand Prix Michalowice

In Polen werd zonet de afsluiter van een druk internationaal weekend gesprongen: de CSI2* Grand Prix. De winst bleef in Polen: Jaroslaw Skrzyczynski was de beste in een barrage met elf. Hij rekende op Jerico om in 34,15 seconden een foutloze ronde te springen.

Hiermee bleef hij Gabriela Bado voor die met Balisto AC op de tweede plaats eindigde. Ook deze combinatie kon de nul behouden en finishte in 35,86 seconden. Katharina Rhomberg en Dinadja vervolledigden het podium. Zij konden de nul behouden en finishten in 36,56 seconden.

Michal Kazmierczak (Wilander) en Gunnar Klettenberg (B Captain Norman) volgden op plaatsen vier en vijf.

Maureen Bonder zorgde voor de beste Nederlandse prestatie. Zij reed Flierefluiter naar de finish in 36,60 seconden maar tikte hierbij één balk uit de lepels. Dit leverde haar wel nog de achtste plaats op. Sander Geerink eindigde met Jinqueenturo di Luna net buiten de top tien op de elfde plaats.