Top 10 voor Kevin Jochems in Ascona

Top 10 voor Kevin Jochems in Ascona

In Ascona, Zwitserland kwamen de ruiters voor de CSI4* 1.45m aan de start op zaterdagmiddag. Kevin Jochems wist er met zesde plaats in de top tien te eindigen, net als landgenoot Leon Thijssen.

Jochems zadelde Flying Jackie (v. Nabab de Reve) voor deze proef en kon die besluiten met een zesde plaats. Ook Leon Thijssen eindigde in de top tien, met For President (v. Numero Uno) werd hij negende. Maar daar stopt het nog niet voor de Nederlanders, ook Niels Kersten plaatste zich en werd elfde in het zadel van Grieg S (v. Indoctro). 

Gudrun Patteet kwam als een van de laatste combinaties aan de start maar onder het motto 'last but not least' baande ze zich een weg naar het podium en nam niemand die nog van haar af. Met Sea Coast Donna Z (v. Diamant de Semilly) was ze 3 honderdsten sneller dan Jack Whitaker. Hij werd met Scenletha (v. Hunter's Scendix) derde. De winst was voor Bryan Balsiger. De Zwitser won er de barema tegen de klok met onder het zadel Don Juan 111 Z (v. Der Senaat 11). 

Paris Sellon nam de vierde plaats voor haar rekening met Anna Jo (v. Acodetto 2). Lorinon d'Aveline CH (v. Lordanos) reed met Evelyne Bussmann naar vijf. 

Bekijk de resultaten hier