Tom Martens houdt eer hoog in Lier

Tom Martens houdt eer hoog in Lier

Christophe Vanderhasselt won net in lier de CSIYH1* voor 7-jarige paarden. Tom Martens springt naar een knappe negende plaats. 


QUICK RESULT

1. Christophe Vanderhasselt - Angelika Hero Z

2. Georgia Tame - Harvey

3. Emma Augier de Moussac - Homey

In een spannende barrage met zestien combinaties was het nagelbijten. Christope Vanderhasselt en Angelika Hero Z (v. Aganix du Seigneur) zetten een tijd van 32.99 op de klok. Georgia Tame en Quaprice Z-nazaat Harvey zitten Vanderhasselt op de hielen, maar komen met een tijd van 33.06 nipt 0.07 tekort om Vanderhasselt zijn overwinning weg te kamen. 

Emma Augier de Moussac en homey (v. Cardento 933) finishen in 33.59 en vervolledigen zo het podium. 

Op plaats vier vinden we de eerste van de twee Gaublomme's terug. Arnaud Gaublomme, in het zadel van Irina De Sarlar Z (v. Inshallah De Muze) zet een tijd van 34.74 op de klok, goed voor de vierde plaats.

Stephanie Andries zorgt voor de derde Belgische top vijf klassering door met Zohra M Z (v. Zandor) Z foutloos te finishen in 35.82. Ze sluiten zo de top vijf af. 

Tom Martens kwam met Milano (v. Emerald van 't Ruytershof) van start in de barrage. Ze zetten een zeer snelle tijd van 35.42 op de klok, maar tikten een balk af. Ze finishen uiteindelijk als negende. 


Resultaten