Tom Martens en Hilde Veenstra laten zich opvallen in Kronenberg!

Tom Martens en Hilde Veenstra laten zich opvallen in Kronenberg!

Tijdens de Pro Tour in Kronenberg heeft Jean-Christophe de Grande heel wat topruiters achter zich gehouden in de 1.40m hoofdrubriek. Met ruim één seconde voorsprong sprong de Belg naar de winst in het zadel van Anubis van de Vossestaart Z (Aimar van het Polderhof, fokker: Alex Cnockaert).

"Het is echt tof dat de paarden zo goed aanvoelen en mooi presteren. Ze zijn gezond en gemotiveerd en dat merk je in de resultaten, echt leuk!", reageert de Grande. De Grande en zijn 9-jarige Zangersheide-hengst verwezen daarbij Charlotte Bettendorf met Tirelire T&L (Toulon) naar de tweede plaats. Om het top podium compleet te maken volgde Lorenzo de Luca met Dirka de Blondel (Very Berlin de Castel).

Een sterk Nederlands deelnemersveld volgde in de prijzen met Tom Martens op kop. Martens strandde net buiten het podium met Eowyn de Goedereede Z (Elvis ter Putte). Elke Geraedts en Utopia (Ustinov) vervolledigden de top vijf.

De Grande ongenaakbaar!

De Grande wist ook de 1.30m winst op naam te schrijven. In het zadel van de 11-jarige Natan Van de Vossestaart (Numero Uno) bleef hij ditmaal, Hilde Veenstra met Infinity (Eldorado van de Zeshoek) voor. Steve Van Winkel vervolledigde de top drie met Glenkeeran Casanova (Womanizer).

Kers op de taart was dat de Belg ook de 1.20m proef wist te winnen. Samen met Nice Penelope Leeuwerikenhof Z (Nabab de Rêve) bleef hij Nadieh Plegt met Senorita (Newton vh Zorgvliet) voor. Iris Hakvoort en Mr. Zaforet Blue (Zirocco Blue) vervolledigden de top drie.

Alle resultaten