Tim Franssen laat het Wilhelmus weerklinken in Beervelde

Tim Franssen laat het Wilhelmus weerklinken in Beervelde

In Beervelde werd zonet de rubriek voor 6-jarige paarden afgewerkt. Deze rubriek werd over een hoogte van 1m25 over een hoogte van twee fases gesprongen. 

De winst ging naar de Nederlander Tim Franssen. Hij reed Ghana FS Z (v. Glasgow vh Merelsnest) naar de eindmeet in 25,69 seconden en liet hierbij alle balken in de lepels. Niemand slaagde erin om de tijd van de Nederlander te evenaren. Joe Clee kwam erg dicht in de buurt met Ballinalard maar zij moesten met hun tijd van 26,73 seconden uiteindelijk genoegen nemen met de tweede plaats. De derde plaats ging naar Mike Van Belle, die eerder vandaag ook al top vijf klassering in de wacht wist te slepen. Dit keer rekende hij op Zarco Di Arezzo Z (v. Zandor Z) om in 27,87 seconden naar de eindmeet te rijden.

Dries van der Linden eindigde met Imago (v. Cardento) op de vierde plaats. Zij hielden de nul op het scorebord en finishten in 27,91 seconden. Jorien Livens en Newbee W (v. Toulon) vervolledigden de top vijf. Zij sprongen foutloos rond in een tijd van 28,58 seconden.