Teddy van de Rijt is ijzersterk in klasse ZZ De Peelbergen

Teddy van de Rijt is ijzersterk in klasse ZZ De Peelbergen

Teddy van de Rijt heeft zich tot ultieme winnares van de finale ZZ gekroond in de Peelbergen. 

Finale ZZ

In deze finale won Teddy van de Rijt op zaterdag met Itcho van 't Ruytershof (Lord Z) in 38,05 seconden. In het zadel van Gino (Echo van 't Spieveld) volgde ze zichzelf op en werd tweede in 38,26 seconden. De Belg Sander Kenis en Milana (Inshallah de Muze) werden derde. De Duitser Hubertus Dieckmann greep de vierde plaats, Oda Lyngvaer maakte de top vijf af. 

Klasse ZZ vrijdag    

Een dag eerder werd van de Rijt derde in deze ZZ-proef. Dat deed ze met Zazou (Germus R). Daniel Meech won voor Nieuw-Zeeland met Dominick (Numero Uno), Loewie Joppen greep de tweede plaats met Hantano (Quasimodo Z). 

Finale Z

Deze finale op zaterdag ging naar de Belg Steve Auwers met Extreme M (Valliant). Hij versloeg de Zweedse Malin Parmler met Diamond Inwest (Diamant de Revel), Peter Kaus werd derde voor Duitsland met Cristinchen (Cristo). Sandra Klaessen werd beste Nederlandse met haar vijfde plaats. 

Klasse Z vrijdag

Ook hier won Steve Auwers. Lisa Candin volgde met Lanegra S (Landfein) voor Roemenië, Rob van Bussel stuurde Fee (Casall) naar de derde plaats. Niels Tacken werd derde. 

Klik hier voor alle resultaten.