Sven Peters schittert tijdens Regiokampioenschap. "Positief richting NK Ermelo!"

Sven Peters schittert tijdens Regiokampioenschap. "Positief richting NK Ermelo!"

Het regiokampioenschap in Ijsselmuiden kende zijn absolute winnaar met Sven Peters. Tijdens de kampioenschappen van de Regio Overijssel sprong Peters in de 1.35m hoofdrubriek naar de winst.

Samen met zijn routinier, Channel (Rascin, fokker: L.th.j & L.p.t Coppens) bleek Peters in de hoogste proef ruim twee seconden sneller dan Rielke Roeland met D'Amigo de Beauty (Dominator 2000 Z). Het brons kwam op naam van Pascalle donders met Just Say Yes (Zavall VDL).

"Dit is echt fantastisch. Channel is net terug van een blessure. Na twee tot drie maand rust, lijkt ze opnieuw helemaal klaar!" vertelt Peters na afloop. "Ik kijk nu positief richting het NK in Ermelo. Channel is ervaren genoeg om met haar vechtlust om te gaan en goede resultaten te boeken."

In de 1.30m rubriek bleef enkel Joanne Was met Kaiserin dubbel foutloos. Samen met de dochter van Cornet Obolensky verwees Wes zo Rielke Rieland met Mister Coconut naar de tweede plek. Plaats drie kwam eveneens op naam van Rieland, ditmaal met Heart Getric van Beek.

bron: HippischTwente/Equnews