Sunshine Tour: Kim Emmen derde in het 1.50m

Sunshine Tour: Kim Emmen derde in het 1.50m

Onze landgenote Kim Emmen sprong zonet naar een derde plaats in het 1.50m op de Sunshine Tour. 

De overwinning was voor David Will met Forest Gump 29 (Forsyth) in 62,68 seconden. Het zilver was voor Ales Opatrny met Forewer (Caruso) in 75,28 seconden. Kim Emmen vervolledigt het podium met Warriors Glory (Warrior) met een tijd van 65,81 seconden.

Felipe Amaral en Germanico T (Numero Uno) werden vierde, Gudrun Patteet en Sea Coast Pebbles Z (Picasso) vijfde. 

Klik hier voor de resultaten. 

Medium Tour 1m40

In het 1m40 van de Medium Tour reed Jane Richard Philips naar de overwinning. In het zadel van Jalanta P (v. Catalano) kon ze een foutloze ronde springen in 56,84 seconden. Giulia Martinengo Marquet en Daytona della Caccia (v. Diamant de Semilly) namen de tweede plaats mee naar huis. Ze lieten alle balken in de lepels en klokten af in 57,87 seconden. Ignace Philips De Vuyst verzekerde zichzelf van de derde plaats. Hij rekende op Handige Harry vd Lentamel (v. Exquis Bentley T&L) om in 60,66 seconden een foutloze ronde te springen. 

Jake Hunter (Jarcobond van de Oude Eik) en Koki Saito (Choaccowito PS) eindigden respectievelijk op de vierde en de vijfde plaats. Willem Greve zorgde voor de beste Nederlandse prestatie. Hij reed Cadeauminka (v. Kannan) foutloos naar de finish in 65,98 seconden.

Medium Tour 1m30

In het 1m30 reed Mohamed Al Ahrach naar de overwinning. In het zadel van Corinne (v. Hip Hop) liet hij alle balken in de lepels en finishte hij in 57,77 seconden. Henk van de Pol nam de tweede plaats mee naar huis. Hij rekende op Forlan (v. Carthino Z) om in 61,22 seconden een foutloze ronde te springen. Lina Tazi en Tahiti de Blondel vervolledigden de top drie na een foutloze ronde in 61,61 seconden. 

Tom Tarver-Priebe (Ngahiwi Para) en Pauline Broucqsault (Pause Cafe du Saloz) vervolledigden de top vijf. 

Frank Schuttert kon zich met Million Dollar (v. Plot Blue) ook klasseren.