Sterke Van Middendorp verovert zilver in pony Grand Prix Wipperfurth

In Wipperfurth stond er dit weekend een jeugdconcours op het programma en dat jeugdconcours werd vandaag afgesloten met de verschillende Grand Prix'. Bij de pony's reed Renske van Middendorp naar de tweede plaats. Zij rekende op Jolly om in 32,65 seconden een foutloze ronde te springen.

De overwinning ging naar Lara Tönissen. Zij reed Clarissa NRW (v. Coronas) foutloos rond in 32,35 seconden. Lillie Marie Carius en Steendieks Jolly Couer (v/ Steendieks Carneby) vervolledigden de top drie na een foutloze ronde in 36,15 seconden.

Bij de Children reden Jip Grootegoed (Dulfina) en Quinten Ter Harmsel (Unicstar de Coury) naar een top tien klassering. Ze eindigden respectievelijk op de achtste en negende plaats. Ze kregen beide één springfout in het basisparcours.

In de Grand Prix van de CSI1* competitie sprong Yannick Janssen van Grunsven op het podium. Hij reed Darwin Ddl (v. Quantum) naar de derde plaats door in 40,22 seconden een foutloze ronde te springen.

Thorsten Pander (Plot Green) won op de voet gevolgd door Anna Maxi Althoff (Cybela).