Skye Morssinkhof laat Wilhelmus klinken in Valkenswaard

Skye Morssinkhof laat Wilhelmus klinken in Valkenswaard

In Valkenswaard is het deze week afspraak voor de jaarlijkse Longines Global Champions Tour. Op het thuis-terrein van oprichter Jan Tops zijn ondertussen de eerste winnaars gekend. Voor eigen publiek sprong Skye Morssinkhof alvast naar de winst.

In de rubriek voor jonge springpaarden snelde Alicia Page met de 6-jarige Lady Shergar (Tangelo vd Zuuthoeve). Het duo snelde naar de winst met ruim één seconde voorsprong op Diarmund Howley en Diamant de Operette VA (Diamant de Semilly). Voor eigen publiek volgde Sanne Thijssen op de derde plek met haar eigen For Pleasure-merrie, La Pleasure.

Het paar hield Steve Lefevre van het podium. Lefevre strandde net buiten het podium met de 7-jarige BWP-merrie, Paola vd Bisschop (Lector vd Bisshop). De merrie loopt al het volledig seizoen constant en meermaals foutloos en verwees ditmaal Lars Kersten met Hascombe Verona naar de vijfde plaats.

Skye Morssinkhof laat Wilhelmus klinken

In de 1.35m CSI1* rubriek hield Skye Morssinkhof de winst in eigen land. Samen met de negenjarige BWP-merrie, Nina vh Scheefkasteel verwees de Nederlandse amazone, België's Shari De Laet naar de tweede plaats. De amazone van Stal Lenssens volgde met de 13-jarige Cataleya (Cachas) voor Lorena Nieto Rullan met Cataline de la Bastide (Conway II).

Alle resultaten