Siebe Leemans en Marriet-Smit Hoekstra laten van zich horen in Groningen!

Siebe Leemans en Marriet-Smit Hoekstra laten van zich horen in Groningen!

Net voor de start van de 1.45m Longines Ranking rubriek van Groningen heeft, Shane Dwan, Siebe Leemans van de winst gehouden in de 1.35m proef. De Ier hield de concurrentie ver achter zich met Cascalino 7 (Casallco).

Het Ierse duo verwees zo Siebe Leemans met Plopsa Blue Z (Plot Blue)  naar de tweede plek. Stephi De Boer en Loverboy B (Elvis Ter Putte) vervolledigden de top drie.

Net buiten het podium kleurde de top vijf verder Nederlands. Sytze Van Dellen en KWPN-hengst, Kevin (F One USA) sprongen naar een vierde plaats. De top vijf werd afgewerkt door Annelinde Hoving en Coberlina Z (Casimo).

Marriet Smit-Hoekstra gaat winnen

Eerder snelde Marriet Smit-Hoekstra in de 1.30m Small Tour naar de winst. Voor eigen publiek won de amazone met de 8-jarige For Pleasure-zoon, For Chacco TN (fokker: Wilhelm Schwenker). Het paar verwees Pim Mulder met Incredible Z (I'M Special de Muze) naar de tweede plek. De Ier, Shane Dawn vervolledigde de top drie in het zadel van Viva La Vida (Vivant van de Heffinck).

In de 1.20m ochtendrubriek bleef Dennis Van den Brink slechts vier honderdsten van een seconde voor op Dries Dekkers. Van den Brink en Jignipes Eickenrode (VDL Zirocco Blue) wonnen de rubriek. Dries Dekkers volgde met Kornadsky D'Harduemont (Cornado II) op een tweede plaats voor Amanda Slagter en Galiandra (Quality Time TN).