Shanghai Swans winnen eerste GCL manche in Londen

Shanghai Swans winnen eerste GCL manche in Londen

Vandaag werd in Londen de eerste omloop van de Global Champions League verreden. Daarin snelde Max Kühner met Elektric Blue P (Eldorado vd Zeshoek) naar de winst. De Oostenrijker was slechts twee honderdsten van een seconde sneller dan Roger Yves Bost.

Bosty volgde met Bluemuch Des Baleines (Chacco-Blue) op de tweede plek voor Ludger Beerbaum met de 13-jarige Cool Feeling (Cornado NRW). De totale top zes strandde op minder dan een seconde van elkaar.

Net buiten het podium strandde Nicola Philippaerts met Gijs (Kashmir van SChuttershof) op de vierde plaats voor Darragh Kenny met de Diamant de Semilly-zoon, Vinci de Beaufout.

Ook Gregory Wathelet plaatste zich in de prijzen. Wathelet loodste Picobello Horses ' Picobello Full House Ter Linden Z (Forever d'Arco Ter Linden) naar de negende plek. 

Shanghai Swans op kop van GCL klassement London

De rubriek telt meteen ook als eerste omloop voor de Global Champions League. Morgen zullen zo Christian Ahlmann met Clintrexo Z (Clintissimo Z) en Max Kühner met Elektric Blue P (Eldorado v Zeshoek) voor de Shanghai Swans als leiders aan de start gaan.

Gregory Wathelet en Picobello Full House Ter Linden Z (Forever d'Arco Ter Linden) volgt samen met Darragh Kenny in het zadel van Vinci de Beaufout (Diamant de Semilly) op de tweede plaats voor de Paris Panthers. De London Knights zijn derde, vertegenwoordigd door Nicola Philippaerts met Gijs (Kashmir van Schuttershof) en Emily Moffitt met Winning Mood (Winningmood).

Eerder dit jaar zat Philippe Le Jeune nog in het zadel van Philippaerts' 10-jarige Kashmir-zoon.

Uitslag