Sanne Thijssen sterk in Big Tour, Melvin Greveling domineert Small Tour van Vejer

Sanne Thijssen sterk in Big Tour, Melvin Greveling domineert Small Tour van Vejer

De Nederlandse combinaties staan sterk tijdens de Sunshine Tour, zoveel is zeker. In de Big Tour hebben Sanne Thijssen en Amke Bekhuis weten de scoren terwijl Melvin Greveling z'n stempel aan het drukken is in de Small Tour. 

In de CSI4* 1.35m Big Tour rubriek tegen de klok sprong Thijssen in het zadel van Jopie Amazing JR (Arezzo VDL) naar de zevende plaats. Meteen op acht volgde Amke Bekhuis met Ligeunerin VDL, een nog maar 8-jarige KWPN merrie van Corporal VDL. De Ieren domineerden het podium maar de winst ging naar de Indiër Maryk Sahney en Cashtender (Casall). Seamus Hughes Kennedy bracht Echonix (Aganix du Seigneur) naar twee voor Rhys Williams met Semeli (Diamant de Semilly). 

Greveling sprong in de CSI4* 1.30m Small Tour naar de tweede plaats op de rug van de Zangersheide ruin Dynamite vh Legita Hof Z (Diamant de Semilly). Enkel de Brit Summer Tanner was sneller op Billy Colman (Cevin Z). De KWPN ruin G&C Wolf (Harley) eiste de vierde plaats op met Jacinta Arrazuriz. 

Daarnaast verzamelde Greveling ook het brons in de CSI4* 1.40m Small Tour met Fandango de Semily (Diamant de Semilly). Hier stond opnieuw een Britse op één en won Jude Burgess op Tina HP (Toulon).

Resultaten