Sanne Thijssen schittert in 1.45m Vejer de la Fronteira!

Sanne Thijssen schittert in 1.45m Vejer de la Fronteira!

In de 1.45m CSI4* rubriek was er geen houden aan Luca Maria Moneta en El Capone RK (Cardento). De Nederlandse amazone, Sanne Thijssen plaatste zich eveneens in de prijzen. Thijssen loodste de 10-jarige KWPN-ruin, Jelte DD (Fernando-H) foutloos naar de negende plek.

Proefwinst kwam op naam van Luca Maria Moneta en de 15-jarige KWPN-ruin, El Capone RK (Cardento). Linda Heed en de 13-jarige BWP-merrie, Laurien van Orshof (H&M Cabrio vd Heffinck) volgden op de tweede plaats voor Petronella Andersson en Ollister du Lys (Hunter's Scendro).

Yoni van Santvoort schittert in Big Tour

In de 1.30m Big Tour hield El Ghali Boukaa de concurrentie achter zich met Gabbana de Lessac (Eldorado de Hus). Voormalig Belgisch kampioen, Jos Verlooy volgde met Panache v/d Wateringhoeve (Cicero Z van Paemel) op een tweede plaats. Stalgenoot, Dimme D'Haese volgde met Etikarta V Z (Elvis Ter Putte) op een derde plaats.

Voor Nederland volgde Yoni van Santvoort met de negenjarige KWPN-merrie, Kathleen S (Eldorado van de Zeshoek)  foutloos op plek vier. Net buiten de top vijf strandde Sanne Thijssen zich op de negende plek met haar 18-jarige Con Quidam RB (Quinar Z).

Alle uitslagen