Sanne Thijssen grote klasse in hoofdrubriek Sunshine Tour

Sanne Thijssen grote klasse in hoofdrubriek Sunshine Tour

Sanne Thijssen loodste Hi There (v. Nabab de Reve) naar een plek in de top tien van de viersterren hoofdrubriek in Vejer de La Frontera. Slechts de helft van de aanwezige combinaties slaagde erin foutloos te blijven maar Thijssen en Hi There deden daar nog een schepje bovenop en plaatsten zich in de top tien. 

Met hindernissen op een hoogte van 1.50m daagde het parcours de ruiters van de Big Tour uit. Onder Nederlandse vlag was het Sanne Thijssen die voor het topresultaat zorgde. De elfjarige hengst Hi There (v. Nabab de Reve), waarmee Thijssen al een overwinning mee naar huis mocht nemen in de Sunshine Tour, was deze keer goed voor een plek in de top tien. Samen sprongen ze naar de negende plaats.

Het beste Nederlandse paard zagen we terug in de top drie. Holly (v. Zambesi), de elfjarige KWPN merrie werd door James Smith naar het zilver begeleid. Met slechts één honderdste verschil deed Jason Foley beter en kroonde zich als winnaar op Rockwell RC (v. Kannan). Op drie stond Pedro Junqueira Muylaert met Townhead Liberty V (v. Böckmann's Lord Pezi). 

Bekijk de volledige uitslag hier