Sanne Thijssen en Chiara VDH knallen in finale 8yo van Vejer

Sanne Thijssen en Chiara VDH knallen in finale 8yo van Vejer

De achtjarige paarden hadden, in tegenstelling tot de jongere categorie tijdens de Sunshine, op donderdag hun finale. Slechts vier combinaties schopten het tot de barrage en ook Sanne Thijssen maakte daar deel van uit met Chiara VDH. 

Met de dochter van Chacco-Blue besloot Thijssen op de vierde plaats. Kars Bonhof kwam met de KWPN hengst Lamaze TN, een zoon van Grandorado TN, aan de start in deze rubriek. Het duo sprong een vlekkeloze ronde maar liep tegen de vooropgestelde tijd aan waardoor ze genoegen moesten nemen met de vijfde plaats. Mel Thijssen sprong nog in de prijzen met een twaalfde plaats voor Cobalt de Quelennec Z (Cornet Obolensky). 

Net als gisteren wist de Spanjaard Carlos Bosch Cebrian de Belgisch gefokte Jolie van der Berghoeve (Jaguar vd Berghoeve) naar één te sturen. Opmerkelijk was wel dat geen enkele combinatie het in de 1.45m hoge barrage foutloos hield. Frankrijk's Alix Ragot vulde de tweede plaats in op Gotcha de Baerenrain (Vagabond de La Pomme). Andres Vereecke plaatste zich in het zadel van Que Passa de Regor (Hunter's Scendro) op drie. 

Resultaten