Sanne Thijssen blijft Mel Thijssen voor in kerstconcours Wijlaars Grand Prix!

Sanne Thijssen blijft Mel Thijssen voor in kerstconcours Wijlaars Grand Prix!

Net voor de jaarwissel was de Nederlandse amazone, Sanne Thijssen niet weg te denken uit de rankings bij het kerstconcours van manege Wijlaars. In de 1.40m Grote Prijs op zaterdag sprong Sanne Thijssen met Tippy Z (Tyson) naar de winst.

Thijssen bleef nipt voor op zus, Mel Thijssen en Grieg S (Indoctro). De 13-jarige ruin werd eerder nog uitgebracht door vader Leon Thijssen en stalruiter Niels Kersten. Ozgur Ozkan en Arezzo Bijoux Beau (Action Breaker) vervolledigden de top drie.

Het duo werd opgevolgd door Bert-Jan Van de Pol en Cantos-zoon, Harvey. Op de vijfde plaats volgde John Steeghs in het zadel van Champion PS Z (Comilfo Plus Z).

Eerder domineerde Sanne Thijssen ook de 1.30/1.35m finale op zaterdag. Sanne Thijssen won de rubriek met Dalivia (Dallas VDL) en schreef de tweede plaats op naam in het zadel van Chiara VDH (Chacco-Blue). Rob Heyligers vervolledigde de top drie van deze proef. Samen met ICreative's Jiske V Van de Doornhoeve (Harley VDL) bleef hij foutloos.

Ook de 1.25m finale kwam op naam van Sanne. Op de rug van Monfaut Gumo MP (Comme Il Faut) bleef de amazone, Kim Mestrom met For Passion vd Horst Z (For Pleasure Z) voor. Monica Rutten vervolledigde de top drie in het zadel van Hermès (Van Gogh).

Alle uitslagen