Sanne Thijssen blijft beste Nederlandse in FEI U25 Ranking

Sanne Thijssen blijft beste Nederlandse in FEI U25 Ranking

Sanne Thijssen blijft op kop van de Nederlandse uitslagen in de FEI Jumping U25 Ranking op de voet gevolgd door zus Mel die haar positie in de top vijftien weet te behouden. De top vijf behoudt dezelfde ruiters maar wordt er onderling in gewisseld. 

Sanne Thijssen zakt drie plaatsen maar blijft nog net in de top tien op de tiende plaats én blijft daarmee ook de beste Nederlandse klassering. Haar zus, Mel Thijssen, staat net zoals voorheen op de twaalfde plaats. 

Terwijl Sanne zakt wint Niels Kersten vijf plaatsen en gaat van 21 naar 16. Broer Lars gaat twee plaatsen omhoog en komt op de 22e plaats te staan. 

Verder in de top 50 houdt Mans Thijssen het nummer dertig, Hessel Hoekstra gaat één plek omhoog en staat als 38ste genoteerd. 

In de top vijf blijft de leiderspositie op naam van Harry Charles (GBR). Gilles Thomas (BEL) wisselt posities met Edouard Schmitz (SUI), zo wordt de Belg tweede en zakt de Zwitser naar drie. Net buiten de top drie gebeurt er een wissel tussen Bryan Balsiger (SUI) en Michael Pender (IRL), de Zwitser springt over de Ier. 


Bekijk de volledige ranking hier