Rowen van de Mheen op podium in Valencia

Rowen van de Mheen op podium in Valencia

In de 1.40-klasse in CES Valencia werd Rowen van de Mheen net knap derde. De overwinning was voor thuisruiter Mariano Martinez Bastida.


QUICK RESULT

1. Mariano Martinez Bastida - Hybalia

2. Mario Wilson Fernandes - Boston de La Roque

3. Rowen van de Mheen - Hoznayo

In de CSI3* over 1.40 hield Mariano Martinez Bastida de overwinning in eigen land. Met Hybalia (v. Tygo) vormde hij de beste combinatie in de twee fasen-proef. De Portugees Mario Wilson Fernandes volgt hem met Boston de la Roque (v. Palestro II) op de voet. Het is Rowen van de Mheen die met Hoznayo (v. Classido) het podium vervolledigt.

De Franse Aurelien Leroy en Croqsel de Blaignac (v. Ugano Sitte) volgen op de vierde plaats, voor de fin Mikael Forsten met Nabab's Atlanto (v. Nabab de Reve).


Resultaten


Mike van Belle springt naar de overwinning met de Carpe Diem Vhw Z-nazaat Casino Royal Waterschoot  in de CSI3* 1.30. Hij blijft voor Vincent Lambrecht met Gino van de Vrunte (v. Jokinal de Bornival). De Brit Steven Franks vervolledigt het podium met Billy Ginger (v. Billy Congo).

Plaats vier en vijf zijn voor Frankrijk met Guillaume Batillat en Royal Pilatiere (v. Elan de la Cour) op vier en Thibault Lacrevaz met Best Boy de Logerie (v. Corland) op vijf. 

Liesje Vrolijk en Hailey Fairy (v. Vigo d'Arsouilles) worden vijftiende 

Resultaten